Landelijk tafelen 't Convent

Ontmoet Chantal
en het team.

Chantal De Reu is de ‘leading lady’ van C Events. Jouw feest of event naar een hoger niveau tillen. Dat doet ze het liefst en is steeds haar doel. Met een kruisbestuiving van heel veel enthousiasme, creatieve ideeën, een uitstekende knowhow en een neus voor nieuwe trends maakt ze van elk event een topervaring. Als een bedreven dirigent neemt ze de touwtjes in handen en leidt ze alles in goede banen. Hiervoor kan ze ook steeds rekenen op een ervaren team, want het resultaat moet feilloos zijn. Telkens opnieuw. Kiezen voor C Events da’s immers zorgeloos feesten.

De aanpak van C Events

Tijdens een eerste verkennend gesprek hebben we het natuurlijk over het event dat je wilt organiseren en wat daarbij je wensen en verlangens zijn. Het vooropgesteld budget is steeds een belangrijke graadmeter bij het aftoetsen van de verschillende mogelijkheden. Daarna gaan wij aan de slag en stellen wij ons concept aan je voor aan de hand van een moodboard. Zo krijg jij een impressie van de sfeer en de beleving die we voor je event in gedachten hebben met:

  • de juiste locatie of setting
  • aangepaste styling en decoratie
  • catering op maat
  • een professionele bediening
  • een nauwgezette opvolging en begeleiding

Wil je dat wij je volledig event organiseren of zoek je eerder een partner die helpt met bepaalde facetten van je event? Wij bieden zowel het totaalpakket als ondersteuning op maat van jouw wensen aan. Zorgen voor een mooi gedekte tafel of een volledig event plannen van begin tot einde? Jij kiest! Alles wordt steeds met evenveel professionalisme door ons gecoördineerd en opgevolgd zowel voor, tijdens als na het event. 

Wil jij verrassen met een exclusief event, een romantische gelegenheid of een themafeest?

Neem contact op